ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Α. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

1. Γενικά

Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://detailsofficial.com/ . Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί το ηλεκτρονικό μέσο διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του
διαδικτύου της ο οποίος ανήκει στην ατομική επιχείρηση «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΕΩΡΓ. ΚΟΥΡΑΚΟΥ – ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ, ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ» (εφεξής «η Επιχείρηση») που εδρεύει στο Πειραιά, οδός Πραξιτέλους 161, Πειραιάς 185 35 και διατηρεί υποκατάστημα στο Πραξιτέλους 161, Πειραιάς 185 35, με Α.Φ.Μ. 163169696 Δ.Ο.Υ. Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ και ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας www.detailsofficial.com  και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος  21 0429 6266.

Η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας και τα σχετικά με αυτήν δικαιώματα και υποχρεώσεις διέπονται από τους όρους και προϋποθέσεις που παρατίθενται στο παρόν και στα αναπόσπαστα τμήματά του και ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου της και των επιμέρους σελίδων της. Η ιστοσελίδα απευθύνεται μόνο σε νομικά ή φυσικά πρόσωπα με πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα που μπορούν να συνάψουν νομικά δεσμευτικές συμφωνίες- συμβάσεις στο πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας. Απαγορεύεται η χρήση της ιστοσελίδας και των παρεχόμενων μέσω αυτής υπηρεσιών από ανήλικα άτομα (ήτοι άτομα κάτω των 18 ετών).

Κάθε επισκέπτης/χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται Για το λόγο αυτό, ο επισκέπτης/χρήστης καλείται να διαβάζει εκ των
προτέρων το περιεχόμενο των παρόντων όρων χρήσης και ν α τους αποδέχεται στο ειδικό πεδίο που έχει διαμορφωθεί. Σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης/χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας, τότε οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από την επίσκεψη και τη χρήση αυτής καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποίησης των όρων και προϋποθέσεων
οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση. Η Επιχείρηση θα αναρτά διαδικτυακά την εκάστοτε ισχύουσα έκδοση των όρων χρήσης, ενώ η συνέχιση της χρήσης της ιστοσελίδας ή των υπηρεσιών της θα θεωρείται ότι συνιστά αποδοχή των νέων όρων. Για το λόγο αυτό κάθε επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους χρήσης.

Αναπόσπαστο και δεσμευτικό μέρος των παρόντων όρων χρήσης αποτελεί επίσης και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

2. Δικαιώματα Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας- Σήματα

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών σχεδίων, κειμένων, πληροφοριών, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ατομικής επιχείρησης «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΕΩΡΓ. ΚΟΥΡΑΚΟΥ – ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ, ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ» και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταφόρτωση, μεταποίηση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Επιχείρησης ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

3. Δεσμοί (links) προς άλλους διαδικτυακούς τόπους

H Επιχείρηση δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων εφαρμογών, web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα websites, εφαρμογές και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η Επιχείρηση σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των websites, εφαρμογών και σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

4. Προσωπικά Δεδομένα

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Επιχείρησης μας και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες των προϊόντων της, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων του πελάτη. Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο), ο αριθμός τηλεφώνου επικοινωνίας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) και σε περιπτώσεις που η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω πιστωτικής κάρτας, ο αριθμός, η ημερομηνία λήξης της κάρτας και ο τριψήφιος κωδικός ασφαλείας. Μπορείτε να δείτε πώς προστατεύουμε και χρησιμοποιούμε τα παραπάνω στοιχεία στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών που παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη από την παρούσα ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν.

5. Ασφάλεια

Η ατομική επιχείρηση «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΕΩΡΓ. ΚΟΥΡΑΚΟΥ – ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ, ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ» αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες (βλ. σχετικά στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ).
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται αφότου προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση εγκυρότητας των στοιχείων κατά την έγκριση και αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους της Επιχείρησης μας. Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών προστατεύονται μέσω συστήματος online ασφάλειας (Secure Sockets Layer – SSL), το οποίο εγγυάται απόλυτα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

6. Παρεχόμενες πληροφορίες και τιμές

Τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα, τα χαρακτηριστικά τους, οι τιμές και το διαθέσιμο απόθεμά τους, βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.detailsofficial.com και είναι προσβάσιμα σε όλους. Οι επισκέπτες/χρήστες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του προϊόντος. Η Επιχείρηση δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην παρούσα ιστοσελίδα, όσον αφορά τόσο στα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και στις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα, υπηρεσίες, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας. Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα σε κάθε προϊόν, υπάρχει η τιμή στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο εκάστοτε ισχύων ΦΠΑ ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά έξοδα. Οι παραγγελίες για τις οποίες δεν έχει καταβληθεί το ποσό εξόφλησης εντός 5 εργασίμων ημερών από τη στιγμή της επιβεβαίωσης, θα ακυρώνονται και θα διαγράφονται από το σύστημα. Η Επιχείρηση επιφυλάσσεται του δικαιώματός της, να αναπροσαρμόζει τις τιμές του ηλεκτρονικού της καταστήματος, χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

7. Πραγματοποίηση παραγγελιών

Μπορείτε να κάνετε παραγγελίες για Προϊόντα και Υπηρεσίες με τους εξής τρόπους:
α. μέσω τηλεφώνου, καλώντας στο 21 0429 6266
β. μέσω Internet και ειδικότερα μέσω του website www.detailsofficial.com
γ. στο κατάστημα στο Πειραιά, οδός Πραξιτέλους 161, Πειραιάς 185 35 σε ώρες καταστήματος.
Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται στον περιορισμό διαθεσιμότητας των αποθεμάτων. Η Επιχείρηση θα ενημερώνει το συντομότερο δυνατόν σε περίπτωση έλλειψης διαθεσιμότητας. Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει παραγγελίες καθ’ ολοκληρία ή μέρος αυτών ή να ζητήσει εκ των προτέρων καταβολή του τιμήματος, σε περίπτωση που διαπιστωθεί χαμηλή πιστοληπτική ικανότητα του υποψήφιου αγοραστή.
Ειδικά για την πραγματοποίηση της παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα απαιτούνται:
1. Η συμπλήρωση της ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης.
2. Η ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων Χρήσης και της Πολιτικής Απορρήτου. Ο χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον επιθυμεί, μπορεί προτού να υποβάλει την παραγγελία είτε να ακολουθήσει τη διαδικασία εγγραφής χρήστη με δημιουργία λογαριασμού στο ηλεκτρονικό κατάστημα (λήψη username και password), ώστε εν συνεχεία να αναγνωρίζεται και να ταυτοποιείται από το κατάστημα, για λόγους ασφαλείας των συναλλαγών του στο μέλλον ή να καταχωρήσει αγορά ως επισκέπτης.

Για την υποβολή παραγγελίας, έχει τη δυνατότητα να υποβάλει μέσα από την ειδική φόρμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα («καλάθι παραγγελιών») την παραγγελία στην οποία διαλαμβάνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που επιθυμεί να προμηθευτεί. Η παραγγελία δεν είναι δεσμευτική για την Επιχείρηση προτού αυτή επιβεβαιώσει την αποδοχή της ως κατωτέρω.

8. Εξόφληση παραγγελίας- Πληρωμή

Η εξόφληση της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπους:

α. Πληρωμή στο κατάστημα
Μπορείτε να επιλέξετε παραλαβή και εξόφληση με τον επιθυμητό τρόπο επί τόπου στο κατάστημά μας.

β. Αντικαταβολή
Για παραγγελίες με όριο τα…499..€ μπορείτε να επιλέξετε την εξόφληση του τιμήματος της παραγγελίας με τις λοιπές νόμιμες επιβαρύνσεις και χρεώσεις επί τόπου στον χώρο σας κατά την διάρκεια της παραλαβής, με την καταβολή του οφειλόμενου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη διανομέα.
Για εξόφληση παραγγελιών συνολικής αξίας άνω των 500€, ακολουθείται η ισχύουσα νομοθεσία και η εξόφληση θα γίνεται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

γ. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να καταβάλετε το τίμημα της παραγγελίας σας με κατάθεση σε φυσικό κατάστημα τραπέζης της επιλογής σας ή με ηλεκτρονική κατάθεση μέσω internet Banking σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς IBAN: ΠΕΙΡΑΙΩΣ – GR 2001720340005034102827309

δ. Πιστωτική, χρεωστική & προπληρωμένη κάρτα
Μπορείτε να εξοφλήσετε το τίμημα της παραγγελίας με τις νόμιμες συμφωνημένες επιβαρύνσεις και χρεώσεις με χρέωση πιστωτικής (Visa, Mastercard) είτε χρεωστικής είτε προπληρωμένης κάρτας αναγνωρισμένης Ελληνικής Τραπέζης. Η εξόφληση μπορεί να γίνει εφάπαξ ή με χρέωση δόσεων από 3 έως και 6.

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, θα πρέπει να καταθέσετε ολόκληρο το τίμημα της πώλησης (και το κόστος μεταφορικών εάν υφίσταται), προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας.
Το καταθετήριο θα πρέπει να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]
Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η Επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος. 

9. Παράδοση και παραλαβή

Οι παραγγελίες των προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο για παραδόσεις εντός των φυσικών ορίων της Ελληνικής Επικράτειας. Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία θα έχει ορίσει ο εκάστοτε πελάτης, κατά την υποβολή της παραγγελίας του. Οι παραγγελίες των προϊόντων, που εμφανίζουν διαθεσιμότητα στο ηλεκτρονικό κατάστημα, παραδίδονται κατά κανόνα εντός (3) εργάσιμων ημερών για τις περιοχές της Αττικής μέσα στο εργάσιμο ωράριο, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών και εντός (5) εργάσιμων ημερών εκτός Αττικής, από την τελική αποδοχή της παραγγελίας. Οι ώρες των δρομολογίων και οι ακριβέστεροι χρόνοι καθορίζονται από την Ταχυμεταφορική Εταιρεία και όχι από την ατομική Επιχείρηση, περαιτέρω, δε, η αποστολή γίνεται πάντα σε συνεννόηση με τον εντολέα της παραγγελίας.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών σας από το φυσικό κατάστημα μας χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παράδοση παρακολουθώντας το status της Παραγγελίας
Για προϊόντα τα οποία δεν εμφανίζουν άμεση διαθεσιμότητα στο φυσικό κατάστημα, θα προηγείται έγγραφη ειδοποίηση και επικοινωνία από την Επιχείρηση μας για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.
Εάν ενδιαφέρεστε για προϊόν/τα που η διαθεσιμότητα τους είναι Κατόπιν Παραγγελίας ή Εξαντλήθηκε παρακαλούμε να επικοινωνήσετε  με το κατάστημα μας για πρόσθετες πληροφορίες.
H κυριότητα των προϊόντων και ο κίνδυνος που τα αφορά μεταβιβάζονται από τη στιγμή της ολοκλήρωσης της παράδοσής τους, στον τελικό καταναλωτή.
H αποστολή των πωληθέντων γίνεται χωρίς χρέωση του πελάτη, εφόσον το συνολικό τίμημα της παραγγελίας υπερβαίνει το ποσό των 80…..€. Για όλες τις παραγγελίες αξίας κάτω των 80 ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με κόστος μεταφοράς συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ, το οποίο σε κάθε περίπτωση γνωστοποιείται πριν από την υποβολή της παραγγελίας

10. Περιορισμός ευθύνης

Η Επιχείρηση στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται και δεν υπέχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη ή ζημία προκύψει από την ακύρωση παραγγελιών, από τη μη εκτέλεση ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης τους, για οποιαδήποτε αιτία. Δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά ενημερώνει με βάση τα τηρούμενα στοιχεία για τη διαθεσιμότητα ή μη τον ενδιαφερόμενο πελάτη και αναλαμβάνει σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων αυτών, να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας οπότε και στην περίπτωση αυτή δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (λχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν". Σε καμία περίπτωση η Επιχείρηση δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

11. Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της Επιχείρησης για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφτηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

12. Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οι συγκεκριμένοι όροι και προϋποθέσεις καθώς και κάθε τροποποίησή τους διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο. Εάν κάποια διάταξη κριθεί άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται γι’ αυτό το λόγο η ισχύς των υπόλοιπων όρων. Για κάθε διαφορά που ανακύπτει από τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας, αρμοδιότητα έχουν τα καθ’ ύληναρμόδια δικαστήρια των Αθηνών. Παράλληλα, έχετε δικαίωμα πρόσβασης στον Φορέα Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ODR) για τις online συναλλαγές σας, στο ακόλουθο link  http://ec.europa.eu/consumers/odr .