ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγές γίνονται εντός 20 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε τo δέμα σας. Η αλλαγή πραγματοποιείται με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Στην περίπτωση αλλαγής μας στέλνετε πίσω το δέμα,  τα έξοδα αποστολής χρεώνονται σε εμάς, ενώ για να παραλάβετε το νέο δέμα τα έξοδα αποστολής είναι 3€.

Σε περίπτωση που το προϊόν βρισκόταν σε έκπτωση, τότε τα έξοδα για να μας το στείλετε και για να παραλάβετε είναι 5€ και πληρώνετε κατά την παραλαβή του δέματος.

Εάν πραγματοποιήσετε την αλλαγή σας με διαφορετική εταιρεία από αυτήν που συνεργαζόμαστε , η ευθύνη και η χρέωση είναι δική σας.Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου την εταιρεία μας.

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια).

ΚΥΠΡΟΣ

Αλλαγές γίνονται εντός  14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε τo δέμα σας. Τα έξοδα αποστολής για να μας στείλετε το δέμα είναι δικά σας. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια).
 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 2 ωρών από την ολοκλήρωση της καλώντας μας στο 2104296266 ή μέσω e-mail στο detailsboutiqueofficial@hotmail.com.Αναλόγως του σταδίου εξέλιξης της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Εντός 14 ημερών και αφού εγκριθεί η επιστροφή και η αρχική παραγγελία σας να έχει πληρωθεί με αντικαταβολή ή μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό , τότε θα λάβετε πίσω τα χρήματά σας.
 
Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η αρχική πληρωμή (π.χ. επιστροφή σε τραπεζικό λογαριασμό ). Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή ο πελάτης υποχρεούται να αποστείλει άμεσα λογαριασμό ΙΒΑΝ δικής του επιλογής με σκοπό την επιστροφή των χρημάτων.
 
Ο πελάτης υποχρεούται να αναγράφει εκτός του IBAN την τράπεζα και τα πλήρη στοιχεία του.Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 21 0429 6266 ή στο email μας [email protected].